Om Cocopanda
Om Cocopanda.seVÄLKOMMEN

vlaggen illustratie


Vem är vi och hur började allt?

Succéhistorien började 2007 i Norge med den nu prisbelönta digitala skönhetsbutiken BliVakker.no. Sedan 2007 har vi även öppnat i Danmark, Finland, Tyskland, Polen och Nederland. 2018 öppnade vi vår första fysiska butik i Kristiansand, Norge.
Vi startade Cocopanda.se hösten 2014 där vi erbjuder ett stort utbud av smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till konkurransekraftiga priser.  Cocopanda.se har idag över 1 miljon kunder. Vi erbjuder alltid gratis  frakt och faktura.
Vad driver oss?

Hela Cocopanda gänget har som motto att behandla varje kund som individ och vi vill erbjuda varje kund den perfekta shoppingupplevelsen. För att garantera detta arbetar vi hela tiden med att utöka vårt sortiment med produkter som du som kund behöver och älskar. Vårt mål är att du skal älska att handla hos oss. .

Vi bryr oss om våra kunder och älskar feed back, vi uppmanar därför alla våra kunder att betygsätta oss på Trustpilot och är väldigt stolta över att ni gett oss 4,7 av 5.Vi strävar alltid emot att bli bättre och har du förslag till hur vi kan förbättra oss, om du har produktförfrågningar eller om du bara vill säga hej. Ta gärna kontakt med oss på: [email protected]

Kundeløftet Kundeløftet
Snabb svartstid
Effektiv behandling av dina beställningar - och kundtjänstärenden
Smarta läsningar
Vi jobbar för att erbjuda just dig de bästa lösningarna
Flexibla
Du kan nå oss i flera kanaler
Engagemang
Engagerade, med glimten i ögat
Hjälpsamma
Alla frågor är välkomna. Vi finns här för dig!

Om Cocopanda.se

Information om företaget:

Cocopanda Sweden AB
Org.nr.: 556973-9872
Företaget är ett registrerat aktiebolag.

Returadress:
Cocopanda.se
Bordsvägen 3
558 10 Jönköping

Postadress:
Cocopanda Sweden AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Kontaktinformation:
Kundtjänst kontaktas enklast från "Min Sida". Vi kan också nås på:
E-post: [email protected]
Telefon: 010-884 88 59

Cocopanda är en del av Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com


Var köper Cocopanda.se sina produkter?

Vi köper över 90% av våra produkter direkt av auktoriserad återförsäljare, medans resterande varor köps via parallellimport.

Import utan direkt avtal med varumärkesägaren kallas parallellimport och är lika lagligt som det är vanligt. Cocopanda.se har tagit resan åt svenskar som inte åker utomlands för att köpa varumärkena billigare. Vi köper varumärkena på samma marknad som de svenska varumärkesagenterna.

När vi köper in varumärken är det i huvudsak två saker vi har som krav: Vi tittar alltid på hållbarhetsdatum för produkterna så produkter som närmar sig slutet på hållbarheten köps inte. Denna information får vi när erbjudanden skickas till oss eller när vi besöker våra leverantörer. Vi har också kontrakt med alla våra leverantörer och det är ett krav från vår sida för att vi ska handla med leverantörerna. Det innebär att leverantörerna måste visa oss fakturor på att dom köper direkt från varumärkesägaren.
Precis som du kan ha otur och råka köpa en utgången produkt i en fysisk butik, kan detta också förekomma hos oss. Vid dessa tillfällen vill vi att du tar kontakt med kundtjänst så vi kan åtgärda problemet.

Cocopanda.se är en av Sveriges största skönhetsbutik online. Sedan 2014 har Cocopanda.se skickat ut nästan 5 miljoner produkter och har i dag över 1 miljon kunder i Sverige. Vi ser fram emot att du följer oss vidare!

Har du andra frågor till oss, kan du gärna skicka ett meddelande till kundservice via ‘min sida’ eller kontakta oss på: [email protected]