Om Cocopanda
Om Cocopanda.se

Vem är vi och hur började allt?

Succéhistorien började 2007 i Norge med den nu prisbelönta digitala skönhetsbutiken BliVakker.no. Sedan 2007 har vi även öppnat i Danmark och Finland. 2018 öppnade vi vår första fysiska butik i Kristiansand, Norge.
Vi startade Cocopanda.se hösten 2014 där vi erbjuder ett stort utbud av smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till konkurrenskraftiga priser. Cocopanda.se har idag över 1 miljon kunder. 
Vad driver oss?

Hela Cocopanda-gänget har som motto att behandla varje kund som en egen individ och vi vill erbjuda varje kund den perfekta shoppingupplevelsen. För att garantera detta arbetar vi hela tiden med att utöka vårt sortiment med produkter som du som kund behöver och älskar. Vårt mål är att du skal älska att handla hos oss. 

Vi bryr oss om våra kunder och älskar feedback, vi uppmanar därför alla våra kunder att betygsätta oss på Trustpilot och är väldigt stolta över att ni gett oss 4,8 av 5.Vi strävar alltid efter att bli bättre och har du något förslag på hur vi kan förbättra oss, om du har produktförfrågningar eller om du bara vill säga hej. Ta gärna kontakt med oss på: [email protected]

Kundeløftet Kundeløftet
Snabb svartstid
Effektiv behandling av dina beställningar - och kundtjänstärenden
Smarta läsningar
Vi jobbar för att erbjuda just dig de bästa lösningarna
Flexibla
Du kan nå oss i flera kanaler
Engagemang
Engagerade, med glimten i ögat
Hjälpsamma
Alla frågor är välkomna. Vi finns här för dig!

Om Cocopanda.se

Information om företaget:

Cocopanda Sweden AB
Org.nr.: 556973-9872
Företaget är ett registrerat aktiebolag.

Returadress:
Cocopanda.se
Bordsvägen 3
558 10 Jönköping

Postadress:
Cocopanda Sweden AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Kontaktinformation:
Kundtjänst kontaktas enklast från "Min Sida". Vi kan också nås på:
E-post: [email protected]
Telefon: 010-884 88 59

Cocopanda är en del av Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com

Vi köper över 90% av våra produkter direkt av auktoriserad återförsäljare, medans resterande varor köps via parallellimport.

Import utan direkt avtal med varumärkesägaren kallas parallellimport och är lika lagligt som det är vanligt. Cocopanda.se har tagit resan åt svenskar som inte åker utomlands för att köpa varumärkena billigare. Vi köper varumärkena på samma marknad som de svenska varumärkesagenterna.

När vi köper in varumärken är det i huvudsak två saker vi har som krav: Vi tittar alltid på hållbarhetsdatum för produkterna så produkter som närmar sig slutet på hållbarheten inte blir köpta. Denna information får vi när erbjudanden skickas till oss eller när vi besöker våra leverantörer. Vi har också kontrakt med alla våra leverantörer och det är ett krav från vår sida för att vi ska handla med leverantörerna. Det innebär att leverantörerna måste visa oss fakturor på att dom köper direkt från varumärkesägaren.
Precis som du kan ha otur och råka köpa en utgången produkt i en fysisk butik, kan detta också förekomma hos oss. Vid dessa tillfällen vill vi att du tar kontakt med kundtjänst så vi kan åtgärda problemet.

Cocopanda.se är en av Sveriges största skönhetsbutiker online. Sedan 2014 har Cocopanda.se skickat ut nästan 5 miljoner produkter och har idag över 1 miljon kunder i Sverige. Vi ser fram emot att du följer oss vidare.

Om du har frågor om detta kan du enkelt kontakta oss via "Min sida" eller genom att kontakta oss på [email protected] Våran kundtjänst svarar dig inom 24 timmar på vardagar.