Om Cocopanda.se

Information om företaget:

Cocopanda Sweden AB
Org.nr.: 556973-9872
Företaget är ett registrerat aktiebolag.

Returadress:
Cocopanda.se
Bordsvägen 3
558 10 Jönköping

Postadress:
Cocopanda Sweden AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Kontaktinformation:
Kundtjänst kontaktas enklast från "Min Sida". Vi kan också nås på:
E-post: [email protected]
Telefon: 010-884 88 59

Cocopanda är en del av Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com


Vi köper över 70% av våra produkter direkt av auktoriserad återförsäljare, medans resterande varor köps via parallellimport.

Import utan direkt avtal med varumärkesägaren kallas parallellimport och är lika lagligt som det är vanligt. Cocopanda.se har tagit resan åt svenskar som inte åker utomlands för att köpa varumärkena billigare. Vi köper varumärkena på samma marknad som de svenska varumärkesagenterna.

När vi köper in varumärken är det i huvudsak två saker vi har som krav: äkthetsgaranti och hållbarhetsgaranti. Vi tittar alltid på hållbarhetsdatum för produkterna så produkter som närmar sig slutet på hållbarheten köps inte. Denna information får vi när erbjudanden skickas till oss eller när vi besöker våra leverantörer. Vi har också kontrakt på "äkthetsgaranti" med alla våra leverantörer och det är ett krav från vår sida för att vi ska handla med leverantörerna. Det innebär att leverantörerna måste visa oss fakturor på att dom köper direkt från varumärkesägaren.

Precis som du kan ha otur och råka köpa en utgången produkt i en fysisk butik, kan detta också förekomma hos oss. Vid dessa tillfällen vill vi att du tar kontakt med kundtjänst så vi kan åtgärda problemet.

Vi garanterar våra produkters äkthet och hållbarhet och vi har kontakt med all våra leverantörer för att säkerställa det.

Cocopanda.se är en av Sveriges största skönhetsbutik online. Siden 2014 har Cocopanda.se skickat ut nästan 4 miljoner produkter och har i dag över 500.000 nöjda kunder i Sverige. Vi ser fram emot att du följer oss vidare!

Har du andra frågor till oss, kan du gärna skicka ett meddelande till kundservice via ‘min sida’ eller kontakta oss på: [email protected]