VILL DU SAMARBETA MED OSS? 🌸💅💄

Vi på Cocopanda letar alltid efter nya samarbeten och fler ambassadörer som brinner för oss och våra produkter 💕 Samarbeta med oss och inspirera andra beauty-fans. Oavsett om du har en stor eller liten Instagram-profil, TikTok-kanal, blogg, webbplats eller till och med en podcast, kommer vi att hitta ett sätt att arbeta tillsammans.

Gå med i vårt partnerprogram och tjäna pengar genom att visa skönhetsprodukterna du älskar. Detta sker i samarbete med affiliatenätverket Adtraction eller influencerplattformen Metapic som spårar förmedlad försäljning och betalar ut provision till dig varje månad. Ka-ching! 🤑

Låter det bra? Klicka här för att skapa ett gratis konto.


Varför marknadsföra just oss?
Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt för kunden att handla hos oss "easy, fun & affordable". Vi tror att kombinationen av bra erbjudanden, en smidig köpupplevelse, snabb leverans och förstklassig kundservice är ett vinnande koncept. Och våra kunder håller med! 💗 Vi erbjuder ett brett urval av välkända varumärken av hög kvalitet inom hårvård, smink, hudvård, parfymer och mycket mer!

Hur kan du öka din provision?
Ju mer försäljning du hjälper oss att generera, desto mer kommer du att tjäna själv. För att göra detta effektivt har vi några tips:

  • Tagga oss och få möjligheten att vi repostar ditt innehåll på vår profil och ger dig extra synlighet och till och med nya följare.
  • Skapa högkvalitativt visuellt innehåll. Content is king! Speciellt före- och efterbilder är väldigt uppskattat av våra kunder.
  • Videor övertrumfar bilder. Bra video content funkar bäst.
  • Prata om dina egna hud- eller hårproblem och berätta vilka produkter hjälpte dig.
  • Försök att integrera dina affiliatelänkar på ett naturligt sätt i dina inlägg och marknadsför produkter som du själv använder och tror på.