VÄLKOMMEN
Vem är vi och hur började allt?

Succéhistorien började 2007 i Norge med den nu prisbelönta digitala skönhetsbutiken BliVakker.no. Sedan 2007 har vi även öppnat i Danmark, Finland, Tyskland, Österrike, Polen och Nederländerna. 2018 öppnade vi vår första fysiska butik i Kristiansand, Norge.
Vi startade Cocopanda.se hösten 2014 där vi erbjuder ett stort utbud av smink, hudvård, hårvård och stylingprodukter till konkurransekraftiga priser.  Cocopanda.se har idag över 500.000 nöjda kunder. Vi erbjuder alltid gratis  frakt och faktura.
Vad driver oss?

Hela Cocopanda gänget har som motto att behandla varje kund som individ och vi vill erbjuda varje kund den perfekta shoppingupplevelsen. För att garantera detta arbetar vi hela tiden med att utöka vårt sortiment med produkter som du som kund behöver och älskar. Vårt mål är att du skal älska att handla hos oss. .

Vi bryr oss om våra kunder och älskar feed back, vi uppmanar därför alla våra kunder att betygsätta oss på Trustpilot och är väldigt stolta över att ni gett oss 9,2 av 10.Vi strävar alltid emot att bli bättre och har du förslag till hur vi kan förbättra oss, om du har produktförfrågningar eller om du bara vill säga hej. Ta gärna kontakt med oss på: [email protected]

Om Cocopanda.se

Information om företaget:

Cocopanda Sweden AB
Org.nr.: 556973-9872
Företaget är ett registrerat aktiebolag.

Returadress:
Cocopanda.se
Bordsvägen 3
558 10 Jönköping

Postadress:
Cocopanda Sweden AB
Svetsarvägen 15 2tr
171 41 Solna

Kontaktinformation:
Kundtjänst kontaktas enklast från "Min Sida". Vi kan också nås på:
E-post: [email protected]
Telefon: 010-884 88 59

Cocopanda är en del av Brandsdal Group: www.brandsdalgroup.com