Tillbaka till
Upptäck Jean Paul Gaultier

Upptäck Jean Paul Gaultier!

Senast ändrat 2024-04-24 07:31:57

Från gatan till catwalken och modevisningar till dofter, sedan 1976 har Jean Paul Gaultier skapat oortodox Haute Couture vid sidan av sitt eget extraordinära öde. Hans historia är historian om en förortsungdom som blev en av sin tids största modedesigners. Gör plats för det spektakulära!


CELEBRATING DIFFERENCES

CELEBRATING DIFFERENCES

Helt från början har Jean Paul Gaultier gått före när det gäller mångfald och jämlikhet. Jean Paul Gaultiers engagemang för HBTQIA+ återspeglas i hans 'PRIDE' begränsade upplagor, där Classique och Le Male varje år bär Prides färger och förkunnar friheten att vara den du är.

"It’s beautiful To be what you are!" - Jean Paul Gaultier


Jean Paul Gaultier hyllar alla identiteter och leker med koder och normer för att kapa, transformera och återuppfinna dem. När det kommer till parfym skapar Jean Paul Gaultier banbrytande, okonventionella dofter riktade mot en mångsidig, färgstark och levande värld i rörelse. Jean Paul Gaultier gillar att utmana kön, läggningar, estetik och ålder. Att blanda stilar och kulturer är ett återkommande Gaultier-tema och en grundläggande del av hans konstnärliga förhållningssätt.

Different is beautifulKULTDOFT INSPIRERAD AV CATWALKEN

EN FLAMBOYANT KVINNLIGHET

Sedan 1976 har Jean Paul Gaultier firat alla kvinnor oräddt och passionerat. Fri på alla sätt och vis. Classique trotsar konventionen medan femme fatale bär underkläder som ytterkläder, både här och på catwalken. Stolt över att vara sig själv och fri från alla hämningar, hyllar Gaultier kvinnors unika och olikhet med Gaultier Divine. Frihet inkapslad i guld av en dyrbar, konisk och redan ikonisk korsett. En orädd hyllning till alla kvinnor.

Jean Paul Gaultier DivineDE SEXIGA SJÖMÄNNEN

1995 kom Le Male stolt iklädd den ikoniska sjömansdräkten, som fängslade sinnena från land till hav, styrd av frihet och intensitet. Deras muskulösa, sensuella överkroppsformade flaskor har sjömansränder. De ikoniska sjömännen lovar att ta dina sinnen på en beroendeframkallande och aromatisk resa.

Le Male

 

SOCIALT ANSVAR PÅ GAULTIER-VÄGEN

Är du osäker på vad du ska göra med dina favoritdoftaskar från Gaultier? Kasta dem inte! Använd dem istället igen och låt din kreativitet flöda. Förvandla din Gaultier Divine-förpackning till en klassisk klocka och gå in i Gaultier-eran.

Återanvändning


"FAREWELL BRAND NEW, HELLO BRAND OLD!" - Jean Paul Gaultier

Ekonomisk och effektiv, parfympåfyllning är ett enkelt val. 2021 var Scandal pour Homme den första av Jean Paul Gaultiers herrdofter som kom med en påfyllningsbar flaska. Deras ekodesignade påfyllningar sparar inte bara pengar, utan även glas, plast och mycket mer.

Påfyllningsbar flaska

Signatur

 

Se hela utbudet från Jean Paul Gaultier här


Kopierad till urklipp Fel vid kopiering till urlipp
Tillbaka till