Gå till huvudmenyn
Unika fördelar endast för medlemmar 👩‍🚀🚀

Logga in

Unika fördelar endast för medlemmar 👩‍🚀🚀

Logga in

Fri frakt vid köp över 299 kr

Betala med Klarna

Trygg E-handel

Över 1 miljon kunder – Trustpilot 4,7 av 5

Tillbaka till
Zarkoperfume Sending Love

Zarkoperfume Sending Love ❤️

Senast ändrat 2024-02-06 08:27:41

Zarkoperfume har återigen överträffat förväntningarna med sin senaste lansering, Sending Love. Ett mästerverk skapat av Zarko Ahlman Pavlov. Denna doft är inte bara en kombination av ingredienser, utan en känslomässig komposition som tar dig med på en resa genom kärlekens nyanser. Sending Love är Zarkos hyllning till kärleken, Alla hjärtans dag och den eviga resan genom kärlekens alla upp- och nedgångar.


"När du är separerad från den du älskar mest känner du ett behov av att säga alla de goda saker hon betyder för dig. Den nåd hon visar dig när du är i närheten, och hur lätt det är att älska henne, för hon vet alla dina fel och fortfarande älskar dig ändå

- Zarko Ahlman Pavlov.

Zarkoperfume Sending Love


Doften är som ett musikstycke skapat av doftnoter, med lätta toner som börjar mjukt och fördjupas gradvis, som en känslomässig refräng. Toppnoterna av söt citron, grön lime, mandarin och drakfrukt ger en initial känsla av friskhet, som de mjuka tonerna av kola, vit choklad, persika och ceder följer som hjärtnoter. Doften avslutas med ett djup av myskackord, vanilj, bärnstensackord och mörkt trä som basnoter, vilket skapar en harmonisk symfoni av kärlek och passion.

Sending Love är en inbjudan att utforska dina egna känslor och kopplingar genom doftens magi. Som ett varmt, lyssnande och uppmärksamt konstverk bär denna doft en del av Zarkos vision att ingenting är utan hud.

För de som söker en doft som går utöver det vanliga, som bär med sig en historia om kärlek och passion, är Sending Love från Zarkoperfume den perfekta överenskommelsen. 

Hyllningen till fenomenet kärlek, Alla hjärtans dag och förmågan att ge och ta emot kärlek i alla relationer är budskapet. Sending Love är inte bara en doft för romantiska tillfällen; det är en hyllning till alla former av kärlek – till dig själv, din partner, vänner, familj och andra viktiga individer runt omkring dig.

Zarkoperfume Sending Love


Det är en doft som inte bara berättar en historia, utan också lämnar utrymme för individuell tolkning. Som en unik upplevelse för varje individ inbjuder Sending Love dig att utforska de många lagren av kärlek och hitta ditt personliga ackord i denna doftsymfoni. Doften är en dedikation till kärlek i alla dess former, och som en påminnelse om att att ge och ta emot kärlek är en tidlös skatt som vi kan fira varje dag.

Zarko Ahlman Pavlov, har ett unikt förhållningssätt till parfymvärlden. Inspirerad av sig själv och andra människor har han satt sin prägel på Sending Love genom att hämta inspiration från kärleken och allt runt omkring sig. Zarko rekommenderar att du testar en doft en hel dag innan du kan bedöma om den verkligen är rätt för dig. En doft är ingenting utan kontakt med huden.

Sprid glädjen med Sending Love och låt denna doft vara din följeslagare i firandet av kärleken, oavsett om det är till en speciell person, dina nära och kära eller till dig själv. Utforska kärlekens många nyanser och låt Sending Love vara ditt personliga uttryck för denna omhuldade känsla – en doft som för människor närmare och påminner oss om den tidlösa skönheten i att ge och ta emot kärlek.

 

Tryck här för att komma till parfymen 💕


Kopierad till urklipp Fel vid kopiering till urlipp
Tillbaka till
 •  
  Fri frakt vid köp över 299 kr
 •  
  Gratis faktura
  Betala när du mottar dina produkter
 •  
  Trygg E-handel
  Certifierad sedan 2014
 •  
  Över 1 miljon kunder
  Trustpilot 4,7 av 5