Tillbaka till
De bästa BUS för ansikte & kropp

Välkommen sommarglöd! De bästa BUS för ansikte & kropp! ☀️

Senast ändrat 2024-06-03 10:25:24

Vi har samlat de bästa BUS-produkterna som ger huden en underbar ton och lyster på ett ögonblick! 🤗

 

De bästa BUS för kroppen

Den perfekta självbrunaren ger huden en underbar nyans, en gyllene lyster och slits av vackert. Den sprider sig lätt och jämnt, torkar snabbt, fläckar inte eller gör huden fläckig (eller orange!). I den här artikeln avslöjar vi några perfekta självbruningsprodukter för kroppen. Tacka oss senare!

Läs även om hur du får den perfekta solbrännan hemma 🤗

 

B.Tan Glow Your Own Way Clear Self Tan Gel

b.tan Glow Your Own Way Clear Self Tan Gel 473 ml

B.Tans Self Tan Gel har blivit superpopulär på ett ögonblick! Den transparenta gelén är lätt att applicera, blir inte fläckigt och är helt vegansk. Gelen innehåller hyaluronsyra och C-vitamin som gör huden underbart mjuk, återfuktad och vackert uppfräschad. Glow guaranteed! ✨

Köp den här

 

Clarins Self Tan Milky Lotion

Clarins Self Tan Milky Lotion 125 ml

Clarins Self Tan Milky Lotion är underbart återfuktande, rik och lätt att applicera. Krämen lämnar inte fläckar på kläder eller lakan och har en underbar doft. Den naturliga solkrämen är berikad med fikonextrakt och aloe vera gel, som garanterar återfuktning i upp till 24 timmar!

Köp den här

 

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark

Bondi Sands Self Tanning Foam Ultra Dark 200ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bästa BUS jag provat. Snygg naturlig färg, flera har frågat om jag inte gjort annat än att sola eller om jag varit utomlands! Blir jämn och fin, färgar inte av sig allt för mkt, men jag sover inuti ett mörkt påslakan. Rekommenderar verkligen denna!

- Sara, Cocopanda-kund

Bondi Sands Self Tanning Foam ger dig en vacker gyllene solbränna, som om du precis tagit dig ur den australiensiska solen! Innehåller aloe vera, som återfuktar huden och skapar en vacker lyster på huden. Bondi Sands är en liten bit av Australien på flaska, och för tankarna till sol, hav och sandstränder.

Köp den här

 

Ida Warg Beauty Face And Body Mousse

Ida Warg Beauty Face And Body Mousse Medium Light 150ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Älskar, blir inte fläckig och ger jättefin färg på mig (som är väldigt ljushyad) kommer lätt köpa igen

- Matilda, Cocopanda-kund

Ida Warg Beauty Face And Body Mousse ger en fräsch, solkysst glöd på bara tre timmar. Den ofärgade moussen är enkel att använda och ger ett naturligt resultat.Återfuktar huden i upp till 48 timmar! 100 procent vegansk! Inga djur har kommit till skada under tillverkningen.

Köp den här

 

St.Tropez Express Bronzing Mousse

St.Tropez Express Bronzing Mousse 200ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Älskar denna! Torkar fort, ger snygg färg och är väldigt dryg. En flaska räcker länge.

– Elinh, Cocopanda-kund

St.Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse är ett lätt BUS skum som du själv väljer hur djup bränna du vill ha. Med denna mousse från St. Tropez är det superenkelt att snabbt få en solbrun hud. Den torkar lätt in och verkar snabbt. Du kan själv välja om du vill låta det verka en, två eller tre timmar. Beroende på vilket resultat du vill ha. Lämnar inte fläckar på kläder eller lakan!

Köp den här

 

 

De bästa BUS för ansiktet

En jämn ton och en underbar lyster till ansiktet, tack! Väljer du lättanvända droppar eller ett serum som trollar fram en vacker ton på huden och som samtidigt återfuktar huden?

 

Ida Warg Beauty Tanning Drops

Ida Warg Beauty Tanning Drops 45ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Inne på andra flaskan nu, jättenöjd! Eftersom man blandar med sin ansiktskräm kan man själv reglera hur mycket färg man vill ha. Luktar inget, vilket är positivt.

– Sara, Cocopanda-kund

Ida Warg Beautys Tanning Drops är lätta att blanda med din favoritfuktighetskräm. Dropparna är veganska och resultatet är lätt att justera. Du väljer själv vilken intensitet du önskar, genom att blanda 1 -6 droppar i din kräm.

Köp den här

 

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Face Serum

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante Face Self-Tanning Serum 50 ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Härlig konsistens och skön att ha ansiktet. Ger bara en lätt, svag nyans. Det gillar jag mest. Ser naturligt ut.

– Maria, Cocopanda-kund

Biotherm Aqua-Gelée Autobronzante är ett underbart fräscht och effektivt återfuktande serum. Pärlpartiklarna i serumet reflekterar ljus, vilket ger huden en vackert skimrande solbränna och en underbar lyster. Det här är Cocopanda-Annus favorit!

Köp den här

 

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Drops

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self-Tan Drops 30 ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bra ton. Mörkret kan enkelt justeras genom att öka eller minska antalet droppar. Avtar jämnt.

– Suvi, en Cocopanda-kund

Garniers självbrunande droppar är ett bra budgetalternativ! De milda dropparna garvar huden gradvis och passar även för känslig hud. Den superfuktande formulan innehåller hyaluronsyra och kokosvatten. Huden blir härligt återfuktad, mjuk och glödande!

Köp den här

 

St.Tropez Pirity Bronzing Face Mist

St.Tropez Purity Bronzing Face Mist 80ml

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Guds gåva till människan! Vilken life saver! Luktar jättegått, lätt att använda och ger jättefräsch brunfärg! LOVELOVE LOVE

– Nina, en Cocopanda-kund

En superlätt och vattenbaserad brun-utan-sol som ger huden en solkysst glöd. Återfuktar, ger färg och skyddar mot bland annat skärmstrålning och fria radikaler. Hibiskusextrakt motverkar ålderstecken och ger en fräsch lyster. Dessutom hjälper hyaluronsyra huden att behålla fukt, vilket ger ett bättre brun-utan-sol-resultat överlag.

Köp den här

 

Vad är det som gör att man blir brun av BUS-produkter?

BUS-produkter är huvudsakligen baserad på en aktiv substans som kallas dihydroxiaceton (DHA). DHA är en sockermolekyl som reagerar med proteinerna i hudens ytskikt och börjar mörkna det yttre skiktet av huden. DHA tränger inte djupare in i huden och absorberas inte i blodomloppet, så användningen är mycket säker. Man märker vanligtvis resultatet inom några timmar, när DHA har hunnit reagera med huden. Den slutliga intensiteten av solbrännan beror på produktens sammansättning och exponeringstiden.

Vi har sammanställt de bästa tipsen för att använda självbruningsprodukter, så att även nybörjare kan få en underbar lyster! Du kan läsa mer om det här 🫶


Kopierad till urklipp Fel vid kopiering till urlipp
Tillbaka till