Tillbaka till
Bästa solskydden för kroppen: 10 favoriter

Bästa solskydden för kroppen: 10 favoriter

Senast ändrat 2024-06-11 15:21:44

Äntligen är det dags för soliga dagar på stranden! Med andra ord så är det på hög tid att köpa in sommarens solkrämer. Har du inte köpt än, så borde du läsa detta! Vi har samlat 10 solkrämer vi tror du kommer att gilla.

 

Krämiga solkrämer

Krämig solskyddskräm är alltid ett säkert val. Krämiga solskyddskrämer är lätta att fördela, absorberas snabbt och känns härligt fuktgivande på huden. Här är tre favoriter som är värda att testa!

 

Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion SPF50

Silk Hydration Sun Lotion SPF50 180ml

Hawaiian Tropic Silk Hydration Sun Lotion är superåterfuktande och doftar underbart av kokos! Solkrämen absorberas snabbt och med hjälp av silkesextrakt återfuktar den huden i upp till 12 timmar. Solkrämen är vattenfast i upp till 80 minuter och krämen är utrustad med SPF50 som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar.

Köp den här

 

Biotherm Waterlover Hydrating Sun Milk SPF50

Waterlover Hydration Sunmilk SPF50 200 ml

Biotherm Waterlover Hydrating Sunmilk är ett miljövänligt val! Den skyddar effektivt huden från solens UVA- och UVB-strålar med SPF50 och passar hela familjen, oavsett hudtyp. Solkrämen absorberas snabbt utan att lämna några vita märken, doftar underbart av citrusfrukter och finns i en praktisk pumpflaska på 400 milliliter!

Köp den här

 

Piz Buin Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50

Allergy Sun Sensitive Skin Lotion SPF50 200 ml

Produkterna i serien Allergy från Piz Buin är utvecklade i samarbete med dermatologer för att skydda solkänslig hud. Solkrämen har ett avancerat UV-filter och innehåller Calmanelle, ett unikt solskyddskomplex. Solkrämen har en lätt konsistens och är därför lätt att fördela jämnt över huden. Den har också otroligt behaglig doft. I kombination med detta så är det inte konstigt att den här solkrämen får massor av femstjärniga recensioner!

Köp den här

 

 

Vattenbaserade solkrämer

Vad sägs om att skydda dig mot solen utan känslan av solkräm på huden? Ja tack! Solprodukter med innovativt vattenbaserat innehåll lämnar inte den klibbiga känslan som är vanlig för solkrämer, utan känns härligt fuktgivande och lätta på huden. De spraybara produkterna är lätt att applicera på huden och lämnar inga fläckar.

 

Clarins Sun Care Body Water SPF50

Sun Care Body Water SPF50+ 150 ml

Clarins Sun Care Body Water SPF50+ är en innovativ solskyddsspray som skyddar huden mot solen samtidigt som den återfuktar och tillför näring. Sprayens unika, flytande konsistens sprider sig jämnt även på fuktig hud, är lätt att applicera och blir helt osynlig på huden. Sprayen känns underbart lätt på huden och blir inte klibbig.

Köp den här

 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Water SPF30

Sun Beauty Sun Protective Water SPF 30 150 ml

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Water SPF30 solkräm innehåller ett brett solskydd och reparerar även befintliga solskador. Produkten har en otroligt lätt, fräsch och vattnig konsistens och är inte bara ren och miljövänlig, utan ger även huden en frisk, solkysst lyster dubbelt så snabbt som om du vistades i solen** Den absorberas snabbt även av fuktig hud, är helt osynlig och ger huden en underbar fuktboost. Den behagliga doften påminner om Medelhaveskusten.

**In vitro-test av Tan Activator Complex i Sun Beauty-serien.

Köp den här

 

 

Oljebaserase solkrämer

För många kan tanken på oljebaserade solkrämer få dem att tänka på hud som är klibbig av babyolja och bikinis som är fläckiga av olja. Så är det inte länre. Idag är oljebaserade solkrämer fläckfria, snabbt absorberande, lätta och ger effektivt skydd för huden. Oljebaserade solkrämer lämnar huden mjuk, elastisk och återfuktad!

 

Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil SPF30

Protective Dry Spray Oil SPF30 200 ml

Hawaiian Tropic's kokosdoftande torrolja i sprayform som snabbt tränger in i huden utan att kännas fet eller ge fläckar. Med en unik sammansättning som innehåller kokos- och arganolja som skyddar huden som en lotion, samtidigt som den återfuktar och mjukgör huden.  SPF30 garanterar effektivt skydd mot solen!

Köp den här

 

Piz Buin Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30

Tan & Protect Tan Intensifying Oil SPF30 150ml

För alla som älskar en snygg solbränna! Piz Buin sololja ökar hudens naturliga solbränningsprocess och hjälper till att bli brun snabbare. Förutom att skydda mot solen, hjälper oljan också till att skydda huden mot andra yttre påfrestningar som klor och havsvatten. Oljan absorberas snabbt, känns inte klibbig och är svett- och vattenresistent!

Köp den här

 

 

Spraybara solkrämer

Spraybara solkrämer är lätta att applicera och ta med sig vart som helst på sommardagen.

 

Sol de Janeiro Rio Radiance SPF50 Body Spray

Rio Radiance SPF50 Body Spray 200 ml

Sol de Janeiros Rio Radiance Body Spray SPF50 är fylld av återfuktande ingredienser och den solvarma doften av Cheirosa 87 skyddar huden från UV-strålar samtidigt som den ger en härlig lyster. Berikad med niacinamid, pongamiafrö och pitangaextrakt, skyddar den från yttre föroreningar och miljöpåverkningar för att synligt jämna ut hudtonen. Kokosvatten ger en uppfriskande, svalkande känsla när du solar dig.

Köp den här

 

Rituals The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30

The Ritual of Karma Sun Protection Milky Spray SPF30 200 ml

En solspray med SPF30 som skyddar mot UVA- och UVB-strålning. Absorberas snabbt och känns inte klibbig på huden. Sprayen är dessutom vattenfast. Med andra ord är den perfekt vid poolen eller på stranden. Doftar sött av lotus och vitt te.

Köp den här

 

Hawaiian Tropic Protective Dry Continuous Spray SPF30

Protective Dry Oil Continuous Spray SPF30 180ml

En lätt, återfuktande och torr oljespray som skyddar huden vid solexponering, samtidigt som den ger huden fukt. Skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Sprayen absorberas snabbt, är superlätt att applicera och kladdar inte på kläderna. Sprayen har den välkända ljuvliga doften som Hawaiian Tropic är känd för!

Köp den här

 

Tryck här för att se hela sortimentet av solkrämer ☀️


Kopierad till urklipp Fel vid kopiering till urlipp
Tillbaka till