Betalning och leverans

Betalning

Betalningsmetod väljs i kassan. Du kan välja bland följande betalningsmetoder:

  • Faktura: Kommer via e-post från Collector Bank AB och ska betalas inom 14 dagar.
  • Delbetalning – Konto: Betala i ditt eget tempo! Alla dina köp under samma månad samlas på en och samma faktura, som efterföljande månad skickas per e-post från Collector Bank AB.
  • Kort: Betala med Visa eller Mastercard. Efter att beställningen är bekräftad skickas du vidare till Netaxept för att fullföra betalningen. Detta är en säker betalningslösning och dina kortuppgifter behandlas endast av Netaxept. Beloppet reserveras på ditt kort och varorna läggs i kö till packning omedelbart efter att betalningen är genomförd.
  • Bankbetalning - Trustly: Bankbetalning på ett säkert, enkelt och snabbt sätt. Betalning sker direkt, är gratis och kräver ingen registrering från dig som användare. Du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. 

När du är klar med betalningen skickar vi ett e-postmeddelande med relevant information om den fortsatta processen – packning och leverans. Du kommer också att få ett meddelande när vi har packat och skickat dina varor.

Leverans

Alla försändelser från oss är försäkrade och skickas med Bring Parcels AB. Leveranstid är mellan 2 - 6 arbetsdagar (kan dock förlängas vid oförutsedda händelser). Vi leverar endast inom Sverige.

Leveranstid

Spåra paket

Alla paket har ett spårningsnummer, så det är möjligt att spåra försändelsen på www.bring.se. Du kan se en översikt av dina beställningar, inkl. direktlänk till spårning, via "Mina beställningar" under ”Min sida”. Observera att du inte kan se information om paketet förrän det har registrerats på en terminal. I vissa fall kommer du alltså inte att kunna se paketinformation förrän sent på kvällen, även om paketet skickats tidigare på dagen.

Leveransmetod och fraktpriser

Gratis frakt! Din beställning skickas kostnadsfritt med leveransmetoden "Bring Pick up Parcel". Med spårningsnumret kan du följa ditt paket från vårt lager till ditt närmaste utlämningsställe. Du blir aviserad per SMS när paketet finns att hämta, där också namn och adress till utlämningsstället finns uppgett. Du kan också välja hemleverans.